Background

Home & Welkomsttekst

Waarom meten

Programma en meetgegevens

ChiChip® Info

Contact

 • Het huisbezoek
 • Een bezoek aan de praktijk
 • Adresgegevens + visitenkaartje
 • Werktijden
 • Algemene informatie

  Downloads & Links

  Prijs onderzoek, prijzen ChiChip®, WebShop

  Foto's

  WEBLOG

  (Website in eigen beheer gemaakt)

  Stralingsadvies
  Voorbeelden van oplossingen en algemene adviezen

  Voorbeelden en oplossingen:

  ChiChip® Handy:

  Mobiele telefoonstralingen kunnen b.v. verminderd worden door een mobiele telefoon ChiChip® .
  De ChiChip® (circa.20 x15 mm) kan bijvoorbeeld aan de binnenkant van de telefoon tegen de batterij geplakt worden. De SAR waarde van de straling meent sterk af. Het bereik van de ChiChip® Handy heeft een Radius 5meter.
        
  Er is verder de

  ChiChip® HF:

  Deze HF (voor Hoogfrequent stralingen) kaart helpt bij het verminderen van stralinginvloeden van WLAN, DECT telefoon, UTMS, BlueTooth, PC, TV en mobiele telefoon en stralingen van deze elektronische apparaten die invloeden op ons lichaam uitoefenen.
  De ChiChip® HF (circa.78 x47 mm) is iets kleiner dan een visitekaartje.
  De ChiChip® HF kan standaard in de portemonnee meegenomen worden of bijvoorbeeld onder de Router van het WLAN geplaatst worden. Het bereik van de ChiChip® HF heeft een Radius van 20meter.

  Er is ook een

  ChiChip® LF.

  Deze LF (voor laagfrequent stralingen) kaart helpt bij het verminderen van stralingsinvloeden van beeldschermen en andere machnetische velden veroorzaakt door eletriciteit.
  De ChiChip® LF kaart is te gebruiken tegen laagfrequent straling van de meest voorkomende huishoudelijke- en hobby- elektronische apparatuur op 220Volt.
  De ChiChip® LF (circa.78 x47 mm ) is iets kleiner dan een visitekaartje. De ChiChip® LF kan standaard in de portemonnee meegenomen worden of kan centraal in de woning geplaatst worden. Bijvoorbeeld achter een schilderij op de gang. Het bereik van de ChiChip® HF heeft een Radius van 20meter.

  De ChiChip® kaarten kunnen gekocht worden na een bezoek aan één van de praktijken of kunnen op verzoek thuisgestuurd worden per post.
  De ChiChip® zorgt voor een stralingsabsorptie om tot een herstel van energetische balans terug te komen.

  Enkele algemene adviezen:

  Adviezen komen voort uit de resultaten van onderzoeken in huis de onderzoeken om het huis of de lichaamsbodycheck .
  Adviezen hebben vaak betrekking op het ontwijken van aardstralen, wateraderstralen en elektrosmog. Aan veel elektrosmog makende stralingen is wat te doen om de negatieve gevolgen ervan niet te ondervinden.
  Veel voorkomende mogelijkheden worden besproken bij het bekendmaken van de meetresultaten.
  Voorbeelden:
 • Voor het gebruik van de mobiele telefoon is een bouwbiologische SAR (Specific absorption rate ) waarde onder 0,5 aanvaardbaar. Op de site http://www.handywerte.de/index.php kunt u zelf kijken hoe het met u telefoon ervoor staat. Op deze site staan de SAR waarden van meer dan 1750 verschillende mobile telefoons vermeldt.
 • DECT telefoons (, een veel gebruikte draadloze huistelefoon) zijn enorme stralingsbronnen die continue 24 uur per rondom de ontvanger een groot bereik voorzien van straling in en rondom de woning. Een DECT telefoon van de tweede generatie geeft beduidend minder straling weer. Zie http://www.schnurlostelefon.de/strahlungsarme-dect-telefone/ . Geschat wordt dat dit ongeveer 10% straling ten opzichte van de éérste generatie DECT telefoons is. Aanschaf van een tweede generatie DECT telefoon kan dan al een groot percentage negatieve straling wegnemen.
 • Een Wireless LAN (WLAN) en een DECT telefoon-aansluiting kunnen m.b.v. een eenvoudige tijdschakelklok nachtelijke lichaamsrust verbeteren. Schadelijke continue (puls) straling gedurende de nacht is dan niet aanwezig van de nu uitgeschakelde apparaten.
 • Electrosmog is in veel gevallen te verminderen door een correcte fase-aansluiting van elektrische apparaten.
  Zie tekeningen.
  Tekening 1 verklarende tekst:
  De stroom gaat vanuit het stopcontact van + naar het elektrisch apparaat. Vanuit het elektrisch apparaat gaat de stroom ongehinderd door tot aan de schakelaar.
  De schakelaar staat op “uit”. De stroom kan niet tot de – pool van het stopcontact. Het elektrisch apparaat werkt niet. Er staat echter wel spanning, dus ook een elektrisch veld, op het elektrisch apparaat. Dit is dus ELEKTROSMOG die door een eenvoudige LAAGFREQUENT SCAN met de Spectran 5035 NF ontdekt kan worden.

  Verklarende tekst:
  De stroom gaat vanuit het stopcontact van + pool naar de – pool het circuit rond. Het elektrisch apparaat is aan.
  Tekening 2: stekker gedraaid

  De stroom gaat vanuit het stopcontact van + pool naar de schakelaar.
  De schakelaar staat op “uit”. De stroom kan niet tot het elektrisch apparaat door gaan. Het elektrisch apparaat werkt niet. Er staat nu geen spanning op het elektrisch apparaat, er is dus ook geen elektrisch veld in het elektrisch apparaat. Onnodige ELEKTROSMOG is voorkomen.

  Met behulp van bijvoorbeeld een sticker op de stekkerkan weergegeven worden hoe de stekker in de wandcontactdoos kan om onnodige elektrosmog te voorkomen. Verklarende tekst: De stroom gaat vanuit het stopcontact van + pool naar de – pool het circuit rond. Het elektrisch apparaat is aan.

  Onnodige electrosmog kan eenvoudig ontdekt en verholpen worden met een LAAGFREQUENT SCAN met de Spectran 5035 NF

  Zorg voor uzelf. Geef uzelf levenskwaliteit.

  Go Back

  Back to home